Ontwerp
Bouw
Oplevering

U heeft plannen om een huis te gaan bouwen of om een bestaande woning te gaan verbouwen. U staat dan aan het begin van een ingewikkeld proces waarbij u tegen tal van praktische zaken aan loopt. Past mijn budget bij mijn wensen, welke materialen zijn duurzaam, welke aannemer kies ik, hoe vergelijk ik verschillende offertes, aan welke wet- en regelgeving moet ik voldoen, wordt alles wel goed en deugdelijk uitgevoerd en zo nog veel meer. Goede raad is dan duur, maar niet bij ons! Wij hebben op iedere vraag een passend antwoord en een passend tarief. En daarbij verdienen wij gegarandeerd onze kosten voor u terug.

Bent u van plan een kantoorpand te gaan (ver)bouwen dan gelden eigenlijk dezelfde vragen. En als ondernemer wilt u natuurlijk vooral bezig zijn met uw bedrijf en niet te veel tijd verliezen met alle zaken die spelen rond de bouw. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Door onze gestructureerde manier van werken en door in begrijpelijke taal te communiceren, zijn wij in staat om voor u het complexe bouwproces duidelijk en transparant te maken.

Op de volgende pagina's ziet u de verschillende onderdelen van het bouwproces, wat daar allemaal bij komt kijken en wat wij voor u kunnen betekenen.

Vragen? Graag maken wij vrijblijvend een afspraak!

Voordat u gaat bouwen

Copyright © 2014, Dekker Bouwbegeleiding